Informatie over onze zendingen

De meeste van onze producten worden op maat gemaakt en gepersonaliseerd. De geschatte levertijd hiervoor is ongeveer een week, waarbij we je vragen om ook rekening te houden met weekenden en speciale dagen, omdat de verwerkingstijd in deze periodes langer kan zijn.

Voor bestellingen van meer dan 100 stuks kan de levertijd oplopen tot 2 tot 3 weken, aangezien grotere hoeveelheden meer tijd vergen voor de productie en personalisatie.

Indien je een product bestelt dat niet gepersonaliseerd hoeft te worden, is de levertijd doorgaans 2 tot 3 dagen.

We streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en verzenden, terwijl we tegelijkertijd de kwaliteit en zorgvuldigheid behouden die nodig is voor op maat gemaakte en handgemaakte producten.

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging met een trackingnummer. Met dit trackingnummer kun je de status van je verzending volgen op onze website of op de website van de bezorgdienst die verantwoordelijk is voor de levering.

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig en onbeschadigd wordt afgeleverd. Mocht er toch sprake zijn van schade tijdens het transport, neem dan onmiddellijk contact met ons op en voorzie ons van foto’s van de beschadigde verpakking en producten. We zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden, zoals vervanging van het beschadigde artikel.

Ja, we bieden internationale verzending aan naar geselecteerde landen. De bezorgkosten en levertijden variëren afhankelijk van het land van bestemming en de gekozen verzendmethode. Tijdens het afrekenproces kun je de beschikbare verzendopties en bijbehorende kosten bekijken voordat je je bestelling plaatst.

De verwerkingstijd voor op maat gemaakte en gepersonaliseerde bestellingen kan variëren, afhankelijk van de hoeveelheid bedankjes en andere factoren. We streven ernaar om bestellingen binnen 5-7 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden, maar in sommige gevallen kan het langer duren. We adviseren je om de geschatte verwerkingstijd te controleren op de productpagina of bij het afrekenen.

Bestellingen met een grote hoeveelheid bedankjes vereisen mogelijk extra verwerkingstijd vanwege het maatwerk en de personalisatie. We raden je aan om contact met ons op te nemen voor specifieke informatie over de geschatte verwerkingstijd voor bestellingen met grote hoeveelheden.

Ja, we bieden internationale verzending aan voor op maat gemaakte bestellingen. Houd er echter rekening mee dat de levertijd voor internationale bestellingen kan variëren afhankelijk van de bestemming en eventuele douanevoorschriften. Neem voor meer informatie contact met ons op of bekijk de internationale verzendopties tijdens het afrekenproces.

Ja, we begrijpen dat sommige situaties een snelle levering vereisen. Als je een spoedbestelling wilt plaatsen, verzoeken we je vriendelijk om contact met ons op te nemen via onze contactpagina of ons klantenservicenummer. We zullen ons best doen om aan je spoedverzoek te voldoen en bespreken graag de mogelijkheden met je.

Zodra je contact met ons hebt opgenomen voor een spoedbestelling, zal ons klantenserviceteam je verzoek zo spoedig mogelijk behandelen. We zullen de haalbaarheid van de spoedlevering beoordelen, inclusief de beschikbaarheid van materialen, productietijd en verzendopties. Indien nodig plannen we een gesprek met je in om alle details te bespreken en de beste oplossing te vinden die aan jouw spoedvereisten voldoet.